Bourjois 123 CC Cream

We kennen het allemaal. Drukte, plannen en tijdsnood!

Werken, studeren, sporten, huishouden, kinderen, kortom rennen en vliegen, puur om alles op rolletjes te laten lopen en ook zo te houden. En, gelukkig, om ons allemaal tegemoet te komen, bestaat er zoiets als vakantie! Ja, vakantie!

En laat ik nu net terug zijn van mijn allereerste geweldige vakantie als mama zijnde. Wat hebben we als gezin genoten van elkaar en van onze kleine boef.

Dit is ook de reden waarom er even geen blog geplaatst werd, maar gelukkig is Linda het niet vergeten om een leuk make-up product op te sturen om uit te proberen, namelijk een CC-cream van het merk Bourjois en heb ik weer de eer om een leuke blog te schrijven over dit product. Spannend!

8

Eerst zal ik jullie het verschil tussen een BB en CC cream uitleggen.

BB cream

Een BB-cream staat voor ‘Blemish Balm’ en is een crème die je oneffenheden zal bedekken en dus weg zal wegwerken. Het is een soort hydraterende verzorging samengevoegd met foundation en een factor. Het past zich automatisch aan je huid en je huid wordt egaal in één oogopslag.

CC cream
Een CC-cream staat voor color correcting’. Deze wordt meestal gebruikt om vermoeidheid en roodheid weg te werken. Een CC cream is vaak lichter en minder dik dan een BB cream. Ook bevat deze CC cream van Bourjois een factor.

De CC cream van Bourjois  is een crème en foundation in één, met een corrigerende werking!
De roodheid wordt gecorrigeerd door de groene pigmenten en de vlekken in je gezicht worden gecorrigeerd door de witte pigmenten.
Het corrigeert de vermoeidheid, door de abrikooskleurige pigmenten.
De crème gehydrateerd je huid 24 uur lang en bevat zelfs factor 15. Je huid krijgt een heldere teint en je huid zal glad en zacht aanvoelen.

Ik heb de teint Ivoire Ivory 31, helaas is deze te licht voor mijn huid, omdat ik van mezelf een lichte teint heb en nu dankzij het overheerlijke weer in Frankrijk, zelfs een donkere gebruinde teint.

Anyway, toch uittesten en verder bijwerken met een bruine blush!

7

De CC cream smeer je het beste uit met een make-up sponsje, voor de blush gebruik ik een
poederkwast.

*de blush is ook bij Beautyinstyle verkrijgbaar*

De crème is erg vloeibaar en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. De crème smeert goed uit en voelt fijn en licht aan.

Het is een geweldige crème, want desondanks dat het te licht is voor mijn huid, wordt de roodheid en vlekken in mijn gezicht wel gecamoufleerd.

6

5 4
Erg vloeibaar                                         Uitsmeren met een sponsje

3
Resultaat na het uitsmeren

De crème is een echte aanrader voor de dames met een lichte teint en die niet te lang in de badkamer willen staan.

De winkelwaarde van dit product is 13,99 EUR, maar bij Beautyinstyle heb je hem al voor 11,49 EUR.

Liefs,

Micheline

2

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *