Royal functionality cosmetic brush set

Het is woensdag en dat betekent weer…blogtijd!!! En nee, dit keer niet over een make-up product, maar wel over een product dat niet gemist kan worden in de cosmetica wereld.

Ik heb het natuurlijk over de 5-delige Royal functionality cosmetic brush set!
Een brush set is super handig om je make-up op een egale en natuurlijke manier aan te brengen.

img_8172
Deze roze brush set bestaat uit:
1 powder brush
1 angled brush
1 eye shadow brush
1 liner brush
img_8173

De powder brush, de naam zegt het al, wordt gebruikt voor het aanbrengen van poeder op het gezicht. Poederkwasten bestaan uit verschillende kleuren, maten en kwaliteit.

img_8176

Deze poederkwast is van synthetisch haar, loopt iets schuin af en voelt zacht aan tijdens gebruik.
Nog een pluspunt, de kwast verliest zijn haren niet tijdens het aanbrengen van de make-up!

img_8180

De angled brush gebruik je voor het aanbrengen van een highlighter of om een bronzer aan te brengen. Met deze brush kun je fijn de contouren van je gezicht shapen.

img_8179
De eye shadow brush is een simpele platte applicator om de oogschaduw aan te brengen. Dit is de meest basic kwast die er is. De applicator heeft een roze en een witte kant.

img_8178
De liner brush is een klein puntig kwastje om eye liner mee aan te brengen. De top van het kwastje kan soms iets gebogen zijn waardoor het aanbrengen makkelijker gaat.

img_8177
De applicator lijkt een beetje waaierachtig en is bedoeld om je wenkbrauwen te shapen, maar je kunt dit borsteltje ook eventueel gebruiken voor je wimpers om de mascara vanaf de aanzet tot aan het uiteinde in model te brengen. Goodbye klonterige wimpers!

De brush set is bij Beautyinstyle voor 6,49 EUR te koop en kan ik zeker aanraden. De borsteltjes zijn zacht, nemen de make-up producten goed op en alleen al vanwege de kleur kun je het niet laten liggen!

Liefs,
Micheline

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *