Bourjois – Bio Detox Organic Concealer – Light


Naar deze concealer van Beautyinstyle was ik super benieuwd, omdat ik de laatste tijd steeds meer op zoek ben naar minerale make-up of make-up met minder toevoegingen (organisch) omdat het o.a. vriendelijker is voor je huid.

Enthousiast testte ik de Bourjois Bio Detox Organic Concealer, deze is in de webshop van Beautyinstyle verkrijgbaar in de kleuren light of medium

Uiterlijk

De tube ziet er basic uit, veel tekst dat wel. Beetje teveel vind ik, beetje overbodig.
De tube is compact, fijn voor in je tas! Je brengt de Bourjois Bio Detox Organic Concealer aan met een metalen balletje, persoonlijk houd ik daar wel van. Ook veel hygiënischer!

Swatch

Wanneer ik de Bourjois Bio Detox Organic Concealer swatch merk ik dat hij qua textuur wat dikker is dan ik eerst had verwacht. Ik houd zelf wel van een wat dikkere crème achtige concealer in verband met de droge huid onder mijn ogen.

Wanneer je een beetje in de tube knijpt wanneer je rolt, komt er wat meer uit. Veel heb ik niet nodig, op mijn arm geeft hij al een mooie dekking!

Wanneer ik later de Bourjois Bio Detox Organic Concealer aanbreng onder mijn ogen en uitklop, heb ik ineens een veel frissere blik! I love it! Ik heb best wel last van donkere kringen ook onder mijn ogen dus ik kan dat heel goed gebruiken!

Bekijk het resultaat zelf maar!

Productinformatie

Bourjois Bio Detox Concealer is één van de weinige organische concealers.

De ultrafijne pigmenten van deze concealer zorgen voor verlichting van de ogen en verbergen de donkere huid, ideaal om aan te brengen op de dag na een feestje!

In de concealer zit een metalen balletje waardoor het vocht onder vermoeide ogen zich terugtrekt, dit zorgt gelijk voor zichtbaar minder vermoeide ogen en zelfs een stralende oogopslag!

Dit product bestaat voor 98,9% uit natuurlijke bestanddelen; organic, biologisch en natuurlijk, daar is de nieuwe Bourjois Bio Detox-lijn helemaal op gericht!

Dit klinkt echt super goed! Maar de Bio Detox Concealer is dus ook super goed en blijft de hele dag zitten! De dekking is precies goed vind ik.

Het enige wat me opviel was de geur, ik vond de concealer een vreemd luchtje hebben, maar dat is natuurlijk omdat er geen parfum of andere stofjes zijn toegevoegd! We zijn dat inmiddels allemaal zo gewend…

Ik ga absoluut nog meer proberen van de Bourjois Bio Detox Organic lijn! I LOVE BIO!

Reacties

One Response so far.

  1. Christina Martin schreef:

    I wish we could find more Bourjois here in the United States. Love your blog!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *