Maybelline Define-A-Lash Volume Mascara


Ik ben gek op het testen van mascara’s! Ik ben zo’n type die altijd op zoek is naar een mascara die net dat beetje extra voor mijn wimpers doet.

Ik mocht de Maybelline Define-A-Lash Volume Mascara (Extreme Black) voor Beautyinstyle testen, weer één die ik nog nooit geprobeerd heb. Ik was heel benieuwd, ik heb namelijk van nature helemaal geen volle, lange wimpers!

Productinformatie

Met deze Maybelline Define a Lash Mascara creëer je een intense oogopslag.
Veel volume mascara’s gaan snel gaan klonteren en drogen snel uit, bij deze Maybelline Define a Lash Mascara is dat absoluut niet het geval
Dankzij een gewichtsloze formule worden de wimpers heel mooi van elkaar gescheiden.
Define A Lash bevat een flexibel borsteltje en deze vormt zich uitstekend naar de wimpers, zo is de mascara snel en gemakkelijk aan te brengen, de mascara is mooi zwart van kleur.

De verpakking is lekker hip en heeft een lekker vrolijk knal kleurtje, geen poespas.
Je raakt hem dus niet snel kwijt in je tas, dat is zeker!

Het borsteltje is van rubber/plastic en heeft een lange, smalle vorm met een klein puntje aan het einde. Aan de binnenkant van de huls zit een soort randje dat de mascara doseert en gaat het klonteren tegen, erg handig!

Deze mascara belooft volume en mooie gesepareerde wimpers zonder klontjes.

Resultaat

*Ik gebruik voordat ik mijn mascara aanbreng altijd een wimperkruller zodat mijn wimpers mooi omhoog staan.

De eerste keer dat ik de mascara testte viel me gelijk op dat de borstel echt ieder wimperhaartje meeneemt. Het puntje van de borstel is erg handig om bij de wimpers in je binnenste ooghoek te komen. Bij wat dikkere borstels zit je soms onder de zwarte vegen.
De kleur die ik testte is Extreme Black, en hij doet zijn naam eer aan, hij is inderdaad écht goed zwart!

Ik bracht twee laagjes op en vond het resultaat nog niet fantastisch, maar bij het derde laagje vond ik dat mijn wimpers redelijk wat volume hadden.

Ik moet zeggen dat ik na een paar dagen gebruik pas echt de smaak te pakken had met de Maybelline Define-A-Lash Volume Mascara. Ik moet altijd even wennen aan een nieuwe mascara.

Eigenlijk is het enige minpunt aan de Maybelline Define-A-Lash Volume Mascara dat hij niet waterproof is, al blijft hij de hele dag mooi zitten. Bij een flinke regenbui had ik toch wat zwart onder mijn ogen.
Voor iemand met weinig wimpers en wimpers zonder volume pakt deze mascara heel goed uit vind ik!

Het borsteltje is erg fijn, ik heb geen klontjes ontdekt en ik ben gek op een diepzwarte mascara!

Must buy?

Yes! Zeker een die ik vaker zal pakken! In de webshop is deze mascara in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Reacties

One Response so far.

  1. Christina Martin schreef:

    I don’t read Dutch, but I will use Google Translate. We’re friends on Instagram and I’m excited to read all of your blogs!!! I do speak Italian 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *