Maybelline – Color Sensational Matte – Lipstick – 930 Nude Embrace

Yay, ik mocht weer één van mijn favoriete lipsticks uitproberen voor Beautyinstyle.

Maybelline heeft verschillende lijnen van de Color Sensational, deze keer probeerde ik een matte variant, die heb ik nog niet eerder getest!

Uiterlijk

De Maybelline Colorsensational lipsticks zijn te herkennen aan hun vierkante zilveren huls, deze lipstick heeft een strakke grijs/blauwe matte dop. Ik vind ze super hip!

Swatch

Ik gebruik normaal gesproken eigenlijk nooit een matte lipstick, meestal bevalt een glanzende lipstick mij beter, maar ik ben groot fan van nudes  en met het swatchen van de Maybelline Color Sensational Matte viel me gelijk op dat deze lipstick best zacht is en een mooie textuur heeft.
Niet droog zoals ik had verwacht.
De lipstick dekt goed na één keer aanbrengen, maar is niet mega dekkend, precies goed voor mij.

Ik heb de vreemde gewoonte om altijd te ruiken aan een product, ik wil altijd ff weten of de lipstick een geurtje heeft.
De 930 Nude Embrace Embrace ruikt zoals de dure make-up doos van mijn tante vroeger rook!  Hier kon ik altijd uren in rondneuzen, echt zalig!

Om heel eerlijk te zijn heb ik nog nooit een Maybelline Color Sensational lipstick gehad die ik niet fijn vond of niet mooi.
Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik bang was dat deze Nude kleur mij niet zou staan, het is een kleur die ook niet iedereen staat. Het resultaat mag je zelf beoordelen!

Deze lipstick overleefd een maaltijd niet helemaal, maar de kleur is nog goed te zien, door zijn gemakkelijke formaat kun je de lipstick altijd meenemen in je tas en gauw je kleur ff bijwerken in het toilet.

Verder kan ik heel kort zijn, de Maybelline Color Sensational Nude Embrace Matte 930 lipstick is gewoon een hele fijne en ook nog eens een betaalbare lipstick.
Ik heb in elke tas wel een Maybelline Color Sensational lipstick zitten, en deze lipstick is een hele fijne toevoeging!

Check even de webshop voor alle andere Color Sensational varianten en kleurtjes!

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *