Maybelline – Gigi Hadid Jetsetter Palette

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Beautyinstyle.nl een ontzettend gave maar bovenal voordelige beauty webshop. Ik mocht het Maybelline Gigi Hadid jetsetter palette uittesten. Zo leuk!

Zoals jullie ongetwijfeld van mij weten is dat ik helemaal into alles dat maar met beauty te maken heeft. Dus zo’n gaaf all in one palette testen ligt natuurlijk helemaal in mijn straatje.

Ik had natuurlijk deze make-up lijn van Gigi Hadid al voorbij zien komen, ik wist alleen niet dat ze ook een all in one palette uitgebracht had. In dit palette zit in principe alles dat je nodig bent om je op te maken.Het palette heeft een zachte peachy kleur en de typeface is in een holografisch zilver, heel erg mooi. Deze kleurstelling past erg goed bij elkaar. Het palette ziet er erg stylish en chique uit. Het palette sluit helaas niet magnetisch zoals ik verwacht had, maar dit doet niets af aan het palette in zijn geheel want het is een pareltje voor op mijn make-up tafel.

De inhoud van dit palette is erg overzichtelijk. En zoals ik al zei bevat dit alles voor een ready set go make-up look. Het palette bevat twee concealers, twee lipbalsems, kwastjes om de make-up op je ogen en gezicht aan te brengen, vier kleuren oogschaduw, een blush, bronzer een highlighter en een Maybelline Colossal Black mascara. Tevens zit er een mooie grote spiegel aan de binnenkant van het palette wat ik heel erg ideaal vind.

Voor mijn lichte huidtint is dit palette perfect.
De lichtste concealer versmelt perfect met mijn huid en verfraaid daar waar nodig. De lipbalsems zijn niet vervelend plakkerig en ogen mooi natuurlijk. En met de vier verschillende oogschaduws kun je eigenlijk alle kanten op.
Je kunt ervoor kiezen om te gaan voor een minimalistische look en dan gebruik je louter de twee of drie lichtste kleuren, de donkere oogschaduw is perfect voor die complete finishing look, voor net dat beetje wow effect.

Swatches van de oogschaduw:

Swatches van de gezichtsproducten:

Zoals je ziet is de pigmentatie wederom van deze producten ook heel erg goed. De blush misschien zelfs een beetje té. Je moet deze erg voorzichtig opbrengen anders zie je er voor je het weet uit als een clowntje. De bronzer is erg warm maar hier houd ik persoonlijk wel heel erg van, ik ben nooit zo zuinig met het aanbrengen van mijn bronzer. En als je deze goed uitblend geeft hij een heel mooi resultaat. De licht parelmoer roze highlighter is echt fantastisch, het geeft een perfecte on fleek look.In het Gigi Hadid jetsetter palette zit een mini Colossal mascara. Eén van de beste Maybelline mascara’s! Met het grote borsteltje krijg je direct mooie volume en krul in je wimpers. Dus de perfecte toevoeging aan dit all in one palette.
 

Conclusie:

Het is een prachtig palette om te zien. Dat is gewoon het allereerste dat je opvalt. Maar hoe mooi iets er natuurlijk ook uit ziet, het gaat natuurlijk om de inhoud. Dit is een all in one palette, helaas heb ik aan alleen dit palette niet voldoende. Ik kan echt niet zonder mijn foundation, poeder en wenkbrauw producten. Maar voor de rest heeft dit palette inderdaad alles dat je nodig hebt voor een mooie verzorgde look. Ik vind de oogschaduwen erg mooi, de concealers zijn mooi dekkend, de bronzer en highlighter zijn prachtig. En de toevoeging van de Colossal mascara maakt het af. Het enige dat ik een beetje vond tegenvallen was de heftige pigmentatie van de blush, deze moet je met beleid aanbrengen. Ik ben heel aangenaam verrast door dit palette en ik vind dit wel ideaal om bij je te hebben als je weggaat, het meeste dat je nodig hebt zit er al in. Ik ga dit palette zeker wel dagelijks gebruiken!


De look die ik gemaakt heb met dit palette.
 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *