Loreal – Infaillable Blush Palette – Pink

De samenwerking met Beautyinstyle.nl is zo goed bevallen dat we besloten onze collab nog even door te zetten, super leuk! Ik ontving weer een aantal nieuwe make-up producten die ik mocht uittesten en één van die producten is dit L’Oréal Infaillible Blush palette. Dit product ben ik nog niet bekend mee dus ik ben heel erg benieuwd, let’s get started!

Het Infallible Blush Palette is een poederblush palette met vijf tinten voor een prachtig kleureffect op je wangen, die zich aanpast aan de textuur en kleur van je huid.


Loreal Blush Paint Palette Pink is geschikt voor een lichte tot medium huidskleur met een gele, roze of neutrale ondertoon.

Dit palette is zeer gepigmenteerd, makkelijk blendbaar en heeft een zijdezachte formule. Bovendien ruikt het palette ook nog eens heerlijk zoet.

Dit palette bevat vijf tinten en allemaal hebben ze een lekkere catchy naam- Ballet Dream, Despinkable Me, Peony Rose, Fuchsia Afterhours en Flamingo Dance. Oftewel The Pinks.

Het eerste dat me opvalt als ik de swatches ga maken is de heerlijk zoete geur die mij al beloofd was. Ik vind dit echt wel een heel tof extraatje en heel passend voor dit pink palette.

De pigmentatie van de blushes zijn heel erg mooi, niet te heftig, maar wel goed dekkend en lang houdbaar. Voor die perfect rosey cheeks!


Conclusie.

Ik vind dit een heel fijn product. Ik vind de kleuren heel erg mooi en voor mijn lichte tint zijn deze kleurtjes perfect. Mijn favoriete tinten zijn Ballet Dream & Peony Rose. Deze tintjes vind ik het mooist tot zijn recht komen op mijn gezicht. Dit palette is echt een hele fijne toevoeging aan mijn make-up stash. En de bloemige geur die aan het product zit vind ik echt een leuke extra touch. Kortom, dit product is echt een absolute aanrader. Love it!

Dit L’Oréal Infaillible Blush palette koop je hier.

Een look die ik gecreëerd heb met dit palette:

With Love, Stephanie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *