Loreal – La Palette – Glam

De samenwerking met Beautyinstyle.nl is zo goed bevallen dat we besloten onze collab nog even door te zetten, super leuk!
Ik ontving weer een aantal nieuwe make-up producten die ik mocht uittesten en één van die producten is dit L’Oréal La Palette Glam.
Dit product ben ik nog niet bekend mee dus ik ben heel erg benieuwd, let’s get started!

Het exclusieve Summer Glam Eye Palette heeft 10 prachtige zomerse kleuren, licht of intens, blauw of nude, dit oogschaduw-palette geeft de perfecte oogmake-up voor ieder moment!

Inclusief spiegeltje en kwastje met twee zijden; je kunt met dit palette tijdens een vakantie een oneindige variatie aan zomerse looks creëren!

Gebruik één kleur, of mix de verschillende op elkaar afgestemde kleuren, zo krijg jij de ultieme zomerse look!

Het eerste dat me opvalt aan de kleurtjes in het palette is de diversiteit. Er wordt mooi gespeeld met lichtte en heftiger kleuren. Waardoor dit een heel handig all-in one palette is. Kies voor een simpeler every day make-up look of ga helemaal los voor een all-glam festival look.

Swatches van het palette

De aardetinten vind ik het mooiste in het palette. Vooral de derde kleur (van links) een soort terracotta roodtint. Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n dergelijke kleur dus ik kan dan ook niet wachten om met dit palette te kunnen “spelen”.

De pigmentatie van de kleuren zijn erg mooi en in de lichtere kleuren zit een kleine shimmer in. Perfect voor de binnenkant van je ooghoeken of het begin van je oogleden.

Conclusie:

Het L’Oréal La Palette Glam is een heel handig divers palette en de tintjes zijn perfect voor dit seizoen, lekker speels, lekker zomers. De pigmentatie is ideaal en de kleuren blijven gedurende de dag mooi zitten, zelfs zonder primer! Ik ben erg enthousiast over dit product en de aardetinten zijn echt mijn favoriet. Top product!

Dit L’Oréal La Palette Glam koop je hier.

Een make-up look die ik gecreëerd heb met dit palette:

Wauw, de aardetinten zijn echt mijn favoriet!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *