Benefit – High Brow Pencil

Vandaag heb ik een Benefit review voor jullie. En dan wel met het wenkbrauw highlighter potlood- High Brow. Maar wat doet dit product en is het zijn geld waard? Lees snel verder! 

Wat belooft Benefit met dit product? 

Een ooglift, maar dan zonder cosmetische chirurgie! – Deze speciale stift heeft een optisch lifting effect, waarmee u rond de wenkbrauwen prachtige highlights aan kunt brengen. Hierdoor lijkt het bijna alsof de partij rond de ogen een ooglift heeft ondergaan.

Een breed potlood, met een girly uiterlijk. Iets waar Benefit natuurlijk bekend om staat. Zoals je kunt zien heeft het potlood een zachtroze kleur, ook wel linen pink genoemd. Dit potlood kun je heel gemakkelijk zelf bijslijpen met een brede puntenslijper. 

Dit High Brow potlood van Benefit lift en accentueert de wenkbrauwvorm, verbergt verdwaalde haartjes en is gemakkelijk aan te brengen door zijn brede vorm. 

Ik heb twee soorten swatches gemaakt. Links is de swatch door het product één keer over mijn hand te halen, bij de rechtse swatch heb ik het product wat geblend met mijn huid zoals je ook behoort te doen na het aanbrengen. De Benefit High Brow is een product dat gemakkelijk te gebruiken is, het product is een beetje creamy waardoor het gemakkelijk aanbrengen is. 

De structuur van het product is zacht maar wel een beetje vettig, een klein beetje te vergelijken met een vloeibare oogschaduw. Ondanks dat het zo aanvoelt, ziet het er totaal niet vettig of creamy uit. Hij is perfect te blenden met de huid! 

Hoe ziet het eruit? De look. 

Je brengt de Benefit High Brow voornamelijk aan onder je wenkbrauw, daarnaast zou je hem eventueel ook boven het hoogste gedeelte van je wenkbrauw kunnen aanbrengen. Ik heb er echter voor gekozen om louter de onderkant van mijn wenkbrauw te accentueren. Het geeft een mooie natuurlijke “lift” van je wenkbrauw. Ik vind dat het een open en frisse look geeft. 


Conclusie

Wat Benefit dus belooft met dit product is dus wel degelijk waar. Dit product is tevens geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor dames met een donkere huidskleur. De kleur linen pink kleurt mooi bij iedere huidskleur. 

Ik was nog niet bekend met dit product en vroeg me dan ook af wat het nut zou zijn van een potlood van €21,99. Tijdens het schrijven van deze review heb ik de Benefit High Brow voor het eerst gebruikt en ik was eigenlijk direct bij het eerste gebruik al overtuigd. 

Het product is gemakkelijk te gebruiken en blijft mooi zitten gedurende de dag. En het maakt je make-up look helemaal af. De prijs vind ik echter wel aan de hoge kant, maar aan de andere kant doe je heel erg lang met dit product. Ik vind het een fijn product. 

Nieuwsgierig geworden naar het product? Je kunt dit potlood kopen bij Beautyinstyle.nl 

Groetjes Stephanie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *