Loreal – Miss Babyroll Mascara – Teal Blue

L’Oréal belooft ‘perfecte krul’. Je bent dit misschien gewend van een conditioner van Andrélon, maar ik heb het in dit artikel niet over een conditioner maar over een mascara! Om precies te zijn de L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara. Een mascara die je wimpers een perfecte krul geven. En natuurlijk mogen we de mega volume niet vergeten!

L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Teal Blue Mascara 

Hoe cute en girly is de verpakking van deze mascara? Erg leuk gedaan als je het mij vraagt! Lekker speels met verschillende lettertypes en dat snoepige roze, blauw en groen maakt het voor mij helemaal af.

L’Oréal over deze Miss Baby Roll Mega Volume Mascara: Get flirty, get curly! Geef je wimpers mega volume met deze L’Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara. Het speciale rollerborsteltje bereikt alle wimpers, krult ze en geeft volume vanaf de aanzet. De mascara zorgt voor langdurig gekrulde wimpers met extreem volume, voor de ultieme flirty look.

De borstel bestaat uit haartjes van siliconen. Deze ‘puntjes’ zijn in een spiraalvorm op de borstel geplaatst en juist deze vorm moet zorgen voor de volume en de krul. Een aparte vorm, ik heb dit nog niet eerder gezien bij een mascara. De haartjes staan vrij ver uit elkaar, zijn kort en de borstel is overal even dik. Dit moet ervoor zorgen dat de wimpers mooi worden gesepareerd er dat er geen klontjes ontstaan. So far so good!

De L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara komt in twee kleuren. In black en in teal blue. In verband met het festivalseizoen vond ik het erg leuk om voor jullie de teal blue te reviewen. 

Swatch

De pigmentatie van deze mascara is zo goed dat je niet veel hoeft te gebruiken. Ik heb hier twee laagjes op. 

Conclusie

Ik ben sowieso dan van bredere borsteltjes, dus ik had stiekem al zo’n vermoeden dat deze mascara mij wel ging bevallen. En ik had gelijk!De vorm raakt echt mijn wimpers van begin tot eind, geeft geen klontjes en zorgt niet voor een spinnenpoot effect. De formule van de mascara is ook heel erg fijn. Dat zorgt er eigenlijk voor dat ik weinig op deze mascara heb aan te merken. Sterker nog, ik vind hem echt top!

Deze teal blue kleur is natuurlijk voor een every day look niet echt gangbaar, maar voor een festival of een feestje vind ik hem heel erg geschikt. Misschien kun je er zelfs voor kiezen om op de bovenste wimpers zwarte mascara aan te brengen en deze teal blue op je onderste wimpers. Of ga gewoon helemaal all out en ga voor de look die ik gecreëerd heb! 

Deze L‘Oréal Miss Baby Roll Mascara is te koop bij Beautyinstyle.nl voor maar €8,99! 

Heb jij een kleur mascara in je beauty stash? Wat vind je van een kleur mascara? Yeh or Ney? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening, let me know in the comments below! 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *