Loreal – La Palette – Red

L’Oréal is absoluut mijn favoriete make-up merk. Mijn every day make-up bestaat voor 80% uit L’Oréal. Somehow werkt dit gewoon het beste voor mij. Dus ik was erg enthousiast om dit lip palette uit te proberen. Ik kende het palette wel van eens in de winkel bekeken te hebben. Maar ik heb hem nooit aangeschaft.

Roodtinten staan wel erg mooi bij mijn lichte huidtint, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nauwelijks deze kleuren gebruik. Misschien tijdens een avondje uit of de feestdagen of voor een foto te maken. Maar that’s about it. Ik prefereer toch altijd de nudetinten.

Maar er is natuurlijk niets mis met een statement lip-je, dus laten we snel eens dit palette gaan bekijken!

L’Oréal Color Riche La Palette Red

De verpakking ziet er chique uit met zijn gouden voorkomen. Het palette is naast de gouden kleur vrij minimalistisch. Strak lettertype, straight to the point.

Als je vervolgens het palette opent zie je dat er zes verschillende rode kleuren in zitten. Van knalrood, tot een meer subtiele bordeaux kleur. Tevens bevat het palette een spiegeltje wat ik erg handig vind. Zeker als je dit palette meeneemt in je tas heb je direct een spiegeltje bij de hand om je make-up bij te werken.

Tevens zit er ook een kwastje bij om de make-up mee te kunnen aanbrengen, zelf vind ik dit kwastje niet echt handig omdat het een erg breed kwastje is en rood aanbrengen op je lippen is nu eenmaal een precisie werkje. Dus ik geef de voorkeur aan een smal lippen kwastje.
Dus dat is wel een tip om die bij je in de tas te hebben.

Zoals je ziet zijn de eerste drie roodtinten vrij heftig dus die zou ik persoonlijk hooguit voor een speciale gelegenheid gebruiken. De onderste drie tinten zijn echter wat subtieler en zijn ook geschikt om dagelijks te kunnen gebruiken. Maar dat is natuurlijk ieder zijn smaak!

De lipsticks zijn gemaakt van een zijdezachte crème structuur en hebben een intense pigmentatie.

Swatches

De eerste kleur vind ik een beetje naar rosé neigen, de tweede een beetje oranje, vanaf de derde kleur heb je echt te maken met een klassieke roodtint. De vierde tint is het warmere zusje van nummer 3.
Nummer 5 vind ik toch weer een beetje naar rosé neigen.
En van de laatste tint had ik verwacht dat hij een beetje wijnrood (bordeaux) zou zijn, maar hij neigt meer naar kersenrood.
Wel een heel chique kleurtje btw!

De look

Deze look heb ik gemaakt met de vierde kleur uit het palette. Ik vind dit een subtiele, warme roodtint, erg mooi.

Conclusie

Ondanks dat rood niet mijn to-go signature color is, vind ik het voor een avondje uit of een feestdag wel erg leuk om uit te pakken met deze kleur. De vijfde kleur in het palette had wat mij betreft wel vervangen mogen worden voor een wijnrode kleur. Dan was het een veelzijdiger all round red palette geweest.

Ik vind de pigmentatie wel heel erg goed en de lipsticks voelen zacht aan. Ze drogen de lippen niet uit (iets dat ik wel gewend ben van roodtinten) dus dat is een enorme plus! De kleuren blijven zelfs met eten en drinken nog tot 3/4 uur zitten.

Het is een palette, een lipstick uit een huls breng je natuurlijk veel gemakkelijker en sneller aan. Maar een palette heeft natuurlijk ook zijn voordelen: een kwastje werkt preciezer, en met een palette heb je natuurlijk direct meerdere kleuren bij je en het bespaart heel wat ruimte in je tas.

Al met al vind ik de kwaliteit van deze lipsticks erg goed, langhoudend, sterke pigmentatie dus je bent weinig van het product nodig en gaat dus lang mee en de crèmestructuur vind ik erg fijn voor op je lippen zodat het niet trekt of droog aanvoelt.

Dit L’Oréal Color Riche La Palette Red koop je bij Beautyinstyle.nl voor maar €6,99!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *