Loreal – Mega Volume Miss Hippie Waterproof Mascara – Black

Als iets een make-up musthave is dan vind ik dat wel een goede mascara. Echter is het soms best even zoeken naar de juiste mascara. Ik weet wel dat ik er al tientallen uitgeprobeerd heb. En ik kan je al stiekem verklappen dat deze L’Oréal Hippie mascara mijn ultieme favoriet is. Ik zal je snel vertellen waarom. Lees snel verder.

Ik ben helaas niet gezegend met een eigen volle bos wimpers dus ik ben toch echt afhankelijk van een goede mascara. En zoals ik zojuist al zei is dat best een zoektocht soms. Heel veel mascara’s beloven je de ultieme volume en false lash ervaring maar vaker dan eens blijkt dit dan toch echt louter en alleen maar goede reclame te zijn.

En valt het product in reality tijdens gebruik best wel tegen. Dus zodoende heb ik best heel veel producten en merken versleten zonder echt “die” mascara gevonden te hebben. Tot ik dus deze probeerde van L’Oréal.

Over het product L’Oréal Hippie mascara.

L’Oréal beloofd met deze Hippie mascara dat je de ultieme volume kunt creëren. Dit allemaal dankzij het revolutionaire borsteltje. Dit borsteltje is extra groot waardoor je alle wimpers in één beweging kunt pakken.

Voor een every day make-up look is in principe één laagje van deze mascara al voldoende. Wil jij je ogen voor een avondje uit eens extra accentueren creëer je met twee of drie laagjes al een prachtig effect.

De verpakking van deze mascara verteld je eigenlijk direct al wat je van het product kunt verwachten, en het oranje maakt het dat deze mascara in de schappen lekker op valt.

Mijn ervaring met L’Oréal Hippie Mascara

Het borsteltje is lekker groot en dik wat ik persoonlijk erg prettig vind. Het pakt inderdaad met één beweging alle wimpertjes mee en nog een groot voordeel van deze mascara is dat hij dus niet klontert!

En laten we heel eerlijk zijn, niets is vervelender dan aan elkaar geklonterde wimpers terwijl je net lekker je make-uppie erop hebt zitten.

Je wimpers krijgen inderdaad veel volume, zijn lekker zwart en dit alles zonder die vervelende klonten!

Eindelijk eens een mascara die ook echt doet wat hij beloofd. En, een avondje lekker janken tijdens een jankmomentje in die romantische film kan allemaal, want deze mascara is ook nog eens waterproof!

De look

Dit is dus de every day look waar ik het zojuist over had. Een enkel laagje is al voldoende voor een mooie open, aangezette look.


Conclusie

Ik ben fan! Ik kan het niet anders zeggen. Deze mascara is gewoon amazing. Hij doet alles dat ik zoek in een mascara. Voor mij geen ander meer!

Shop deze mascara via beautyinstyle.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *