Loreal – Bonjour Nudista – BB Cream

Ik gebruik natuurlijk zelf nagenoeg dagelijks foundation. En dat ben ik al jaren zo gewend en daar voel ik mij dus comfortabel bij. Een blote billen gezicht voelt gewoon niet echt prettig. Maar goed iedere dag opmaken is natuurlijk ook best een klusje, dus voor die dagen dat je gewoon even lekker fris voor de dag wilt komen zonder volledig in de make-up te zitten is een goede bb-cream gewoon handig.

Door de jaren heen heb ik best wat bb-creams uitgeprobeerd maar geen enkele gevonden waarvan ik kan zeggen dat is hem. Vandaag test ik dan de L’Oréal Bonjour Nudista bb-cream en ik ben erg benieuwd of deze dan wel gaat bevallen. Laten we snel gaan kijken!

De verpakking ziet er classy uit, zachte nude tinten (wat natuurlijk weer goed bij het product past), gouden accenten en sprekende fonts.

Over L’Oréal Bonjour Nudista

L’Oréal Bonjour Nudista bb-cream clear/light is een superlichte bb-cream voor het gezicht in een lichte nude kleur. Deze bb-cream bevat tevens een vitaminecocktail met abrikozenolie, groene thee-extract en vitamine E deze zorgen voor de bescherming van de huid met antioxidanten.

De bb-cream is gemakkelijk aan te brengen op de huid, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt, met een mooie teint en afwerking. Met deze bb-cream kun je een lichte make-up aanbrengen alsof het voelt dat je helemaal geen make-up draagt.

Deze bb-cream is dierproefvrij en bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten.

De swatches

Ik heb natuurlijk een aantal swatches genomen zodat je goed kunt zien wat deze bb-cream doet op de huid.

Deze bb-cream is louter geschikt voor een lichte huid, anders zie je van het product niets terug.

Op deze foto heb ik van boven naar beneden het product helemaal geblend, semi-geblend en niet geblend. Zoals je ziet smelt het product helemaal weg op mijn huid. En egaliseert het oneffenheden.

De look

Dit is de look waarbij ik de bb-cream van L’Oréal Bonjour Nudista gebruikt heb. Zoals je ziet is het product mooi egaliserend. Maar het is en blijft natuurlijk een bb-cream dus het heeft uiteraard niet dezelfde dekking als een foundation. Ik heb hier een aantal pukkeltjes bij mijn neus en aan de zijkant van mijn mond. Dus deze blijven zichtbaar.


Conclusie

Ik vind het zeker de beste bb-cream die ik ooit gebruikt heb. Ik heb een lastige huid, die erg gevoelig en vaak onrustig is, dus vandaar dat foundation echt mijn to-go product is. Maar voor even snel de stad in een boodschapje halen, of lekker wandelen op een zondagje met Roza vind ik deze bb-cream zeker een aanrader. Ik gebruik praktisch altijd make-up zelfs op vrije dagen, maar ben eerlijk genoeg om toe te geven dat dit best een heel gedoe is. Dus deze bb-cream vind ik een hele uitkomst!

Deze bb-cream breng je gemakkelijk aan op de huid met je vingers of een beautyblender en dan ben je ook ready to go. Ik gebruik hier de Clear/Light variant maar er is ook een Medium tintje verkrijgbaar.

Deze bb-cream is zeker een aanrader!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *