Review | 3 oog make-upjes |Loreal & Max-Factor

Ik ben gek op een mooi oog make-upje. Als iets direct opvalt aan iemands voorkomen dan zijn het (in ieder geval voor mij) wel de ogen. Daarom vind ik een oog make-up dan ook echt iets om aandacht aan te besteden. 

Voor deze blog heb ik drie verschillende nieuwe oog make-up producten die ik ga uittesten en voor jullie reviewen in deze blog. Lees snel verder om te zien welke producten dat zijn! 

L’Oréal Infallible Eye Paint

Ik heb nog nooit een “eye paint” uitgeprobeerd. Dus ik was erg nieuwsgierig naar dit product. Ik heb deze eye paint in the kleur 102 Irresistable Rosé. Een mooie roze kleur. 

Het eerste dat me opvalt aan het product is dat hij sterk gepigmenteerd is. Dus ik ben niet veel van dit product nodig, want anders wordt de look te heftig. 

Het product is smeuïg en heeft een makkelijk te verdelen en aan te brengen geltextuur.

Swatch van het product op de huid

Er zit een mooie highlight in die pas echt tevoorschijn komt tijdens het aanbrengen. Dit geeft met het juiste licht een heel mooi effect. Ik kan direct al zien dat L’Oréal er wederom voor gezorgd heeft dat het product langhoudend is en de kleur gedurende dag mooi dekkend blijft. 

De look die ik gemaakt heb met de L’Oréal Infallible Eye Paint.

Ik vind het een fijn product om mee te werken. En hij blijft mooi zitten gedurende de dag. Je koopt deze L’Oréal Eye Paint voor €4,99 bij http://beautyinstyle.nl

Max Factor Excess Shimmer oogschaduw

Ik ben altijd wel in voor het proberen van nieuwe dingen op het gebied van cosmetica. Na poeder- en crèmevormige oogschaduw zijn nu ook de luchtige oogschaduws met gelformule in de beautywereld binnengedrongen. Maak kennis met de Max Factor Excess Shimmer Eye Shadows; glamour in een potje!

De oogschaduw bevat metallic kleurpigmenten en is op basis van silliconengel waardoor het product gemakkelijk aan te brengen is, luchtig aanvoelt en je het kunt opbouwen tot de gewenste kleurintensiteit. 

De glazen potjes waar de Excess Shimmer in komt vind ik chique ogen. Het potje is zwaar, heeft een mooie vormgeving en verder niet teveel poespas. Als je het opendraait zie je meteen de gelachtige substantie, met prachtige glans en glitter. Ik test de kleur 05 Crystal. 

Swatch van het product op de huid

Het product beloofd belooft tot wel 12 uur te blijven zitten, dit was helaas bij mij niet het geval. Na een tijdje vervaagt de kleur toch wel en dat terwijl ik wel drie laagjes heb opgebracht om de gewenste kleurintensiteit te krijgen. 

Misschien dat het handiger is om dit product puur te gebruiken voor de aanzet van de look zoals bijvoorbeeld in de binnenkant van de ooghoek in plaats van het te gebruiken op het gehele of gedeelte van het ooglid zoals dat ik gedaan heb. 

De look die ik gecreëerd heb met het product

De kleur vind ik wel erg mooi voor een feestje, het is alleen een tegenvaller dat hij niet lang houdbaar is en voldoende blijft zitten gedurende de avond. Misschien dat hij beter blijft zitten met een primer of een setting spray, deze had ik alleen niet meer dus dit kon ik niet uitproberen voor deze review. Maar hier kom ik zeker nog op terug binnenkort! 

Deze Max Factor Excess Shimmer koop je voor €8,99 bij http://beautyinstyle.nl

L’Oréal Ultra Precision Eyeliner

Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen hele handige Harry ben het aanbrengen van vloeibare eyeliners. Ik heb geen vaste hand en moet er dan ook wel echt even voor gaan zitten om het goed aan te brengen. En dat is natuurlijk best wel een hassle voor een every day look. Maar voor deze review heb ik natuurlijk wel even de tijd genomen. En ook L’Oréal moet het mij wat gemakkelijker maken met deze speciale applicator. 

L’Oréal Paris Super Liner Ultra Precision Eyeliner gold is een vloeibare eyeliner met een precisie-applicator. De stiftapplicator met intense kleur zorgt ervoor dat je gemakkelijk een fijne lijn kunt aanbrengen. De formule is sneldrogend en zorgt voor een vlekkeloos resultaat.

Ik vind het heel erg leuk om deze gold variant uit te testen. Ik bedoel hoe leuk is dit voor een avondje uit of voor straks tijdens de feestdagen! Echt amazeballs! 


Het aanbrengen gaat inderdaad heel erg gemakkelijk met deze speciale ultra precision applicator. Zelfs geschikt voor de meest onhandige klunzen onder ons! (Zoals ik! Haha) Ik heb twee laagjes aangebracht zodat jullie goed kunnen zien wat dit product precies doet en hoe het eruit ziet op het ooglid.

Het resultaat op het ooglid

Ik heb alleen de eyeliner aangebracht zonder verdere producten, zodat jullie het effect goed kunnen zien. Ik vind het een heel leuk effect en hartstikke leuk voor een glam-avondje! 

Deze L’Oréal Ultra Precision eyeliner koop je voor €3,99 bij http://beautyinstyle.nl

Conclusie

Ik vond het leuk om deze drie producten te reviewen in één blog omdat het allemaal natuurlijk in de categorie oogmake-upjes valt. Soms wil je gewoon een keer een lekkere lange blog maken, dus ha! Ik ben het meest enthousiast over de L’oreal producten- de eye paint en de eyeliner. Het Max Factor product vind ik erg mooi en het effect is prachtig het enige nadeel is de houdbaarheid van het product.

Kortom fijne producten die zeker eens het proberen waard zijn!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *