Loreal – Color Riche – La Palette – Extravaganza

In het blog van vandaag heb ik weer een product voor jullie mogen testen en reviewen. Deze keer heb ik het lip palette van L’oréal Color Riche La Palette Extravaganza uitgeprobeerd.

In een eerdere review heb ik al eens een lip palette van L’oréal uitgeprobeerd, dat was toen de rood versie. Deze keer test ik het extravaganza palette. Een luxe palette met tinten die variëren van bordeaux, roze en glitter tinten.

Over L’oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. De L’oréal ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk “het waard is“. L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

L’oréal Color Riche La Palette Extravaganza

Dit palette heeft zes verschillende kleuren. Drie glitter kleuren en drie normale lipkleuren. Allereerst heb je een gouden glitter, die het beste als topcoat gebruikt kan worden omdat gouden lippen natuurlijk best een beetje much kunnen zijn. Hierna volgt een mooie heldere rood tint, met daarna een prachtige bordeaux tint (mijn persoonlijke favoriet, zeker voor de aankomende feestdagen!), hierna volgt een hot pink tint en we sluiten het palette af met een paarse glitter kleur en een aarde tint met glitter.

Het palette is uiterst compact en handig om zo mee te nemen in je tas. Het palette komt met een lippenpenseeltje, al vind ik deze persoonlijk niet heel erg handig omdat hij best breed is. Dus ik breng het aan met een smaller kwastje. Maar het meegeleverde penseeltje is wel handig voor een touch up gedurende het dragen.

Zoals ik van L’oréal gewend ben zijn deze kleuren lang houdbaar en blijven ze mooi zitten. Tevens is de pigmentatie ook heel erg mooi en kun je de kleur als het ware opbouwen, van subtiel naar bijvoorbeeld een statement lip. Het is een luxe palette met kleuren die heel erg leuk zijn voor een avondje uit, of voor de aankomende feestdagen. Lekker glamoureus!

Swatches

Dit zijn de swatches die ik genomen heb. Zoals je ziet zijn het prachtige kleuren met een mooie pigmentatie. Dit zijn twee laagjes die ik aangebracht heb voor de foto. De gewenste kleur kun je dus opbouwen.

De look

Dit is de look dit ik gemaakt heb met dit L’oréal Color Riche La Palette Extravaganza. Ik heb hierbij de paarse glitter kleur gebruikt.

Conclusie

Het is een mooi divers palette die voornamelijk geschikt is voor een avondje uit of tijdens feestdagen. Dit omdat het rijke gepigmenteerde opvallende kleuren zijn. De kleur blijft lang zitten en laat zich gemakkelijk aanbrengen en je kunt desgewenst de kleur opbouwen. Ik vind het een heel mooi palette en zeker een must have in je make-up stash!

Dit product koop je voor maar €3,99 bij Beautyinstyle.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *