BLOGMAS – Loreal – Glitter Fever Eyeliner – Holographic Show

In deze één na laatste blog van Blogmas een First Impressions. Ik heb dit product mogen ontvangen en in deze blog laat ik jullie weten wat mijn eerste indruk is van het product. Ik heb de Glitter Fever eyeliner van L’oréal Paris mogen ontvangen.

Over L’oréal Paris

L’Oréal Paris is hét cosmeticamerk voor de moderne vrouw. Het merk biedt een volledig make-up assortiment aan. Variërend van de perfecte mascara en vlekkeloze foundation tot de fijnste lippenstift en mooiste kleuren nagellak voor elke gelegenheid. Naast make-up heeft L’Oréal Paris veel expertise in huidverzorging opgebouwd en samen met wetenschappers huidverzorgingsproducten ontwikkeld geschikt voor diverse huidtypes. Trends op het gebied van haarverzorging en -styling voert het merk vloeiend door in haar haarproducten. Je voelt dat je het waard bent!

De feestdagen zijn right around the corner en wat hoort nu meer bij deze awesome dagen dan een beetje sparkle?! (dit is een retorische vraag trouwens haha!)

L’oréal Paris speelt hier met deze Glitter Fever eyeliner feilloos op in. Geef je make-up net dat beetje extra’s door deze eyeliner aan te brengen als perfecte finishing touch.

L’oréal Paris beloofd een intens zilveren glinsterend effect en een intensieve kleur. Deze vloeibare eyeliner is sneldrogend en kan gebruikt worden als eyeliner of als topcoat over je make-up.

Na enige inspectie en het maken van een swatch voor deze blog kom ik er echter wel achter dat de zogenaamde intensiteit van de zilveren kleur wel meevalt. Het is een leuke eyeliner, maar als je iets terug wilt zien van het effect raad ik hem louter aan als topcoat over je make-up.

Zoals je ziet is het absoluut geen dekkende kleur, het heeft puur een holografisch zilveren glitter effect. Zoals ik gewend ben van L’oréal Paris is dit een eyeliner met een speciale applicator waardoor het aanbrengen van het product hartstikke gemakkelijk gaat. En zoiets is zeker handig voor de niet zo handige ladies onder ons (zoals o.a. ik!). Ik test de kleur 01 Holographic Show.

Ik laat als ik een First Impressions artikel schrijf de swatches altijd een tijdje zitten zodat ik een idee krijg hoe houdbaar het product is. En deze eyeliner is zeker lang houdbaar, het heeft zelfs de afwas overleefd, just saying!

Conclusie.

Het is een handig aan te brengen eyeliner dankzij de speciale applicator. De eyeliner blijft lang zitten en smeert niet uit. Droogt snel op, het is eigenlijk al droog voordat je de eyeliner er al helemaal op hebt zitten. Het enige minpuntje van deze eyeliner is de dekking van de kleur. Ik had stiekem gehoopt op een intens zilveren kleur, maar hij is meer doorzichtig dan zilver. Maar dit maakt de eyeliner dat weer uitermate geschikt voor een topcoat over je make-up.

Deze L’oréal Paris Glitter Fever koop je uiteraard bij Beautyinstyle.nl voor maar €9,99!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *