Bourjois – Compact Powder Foundation – 72 Sable Rose

In het blog van vandaag heb ik weer een make-up product voor jullie mogen testen en reviewen. Deze keer betreft het de Bourjois Paris Compact Powder.

Bourjois Paris is natuurlijk een ontzettend hot merk en daarom was ik ook behoorlijk enthousiast om deze compact powder uit te proberen.
Qua compact powder ben ik behoorlijk vast geroest in die van Rimmel, de Stay Matte. Dus ik ben erg nieuwsgierig naar hetgeen dat Bourjois Paris te bieden heeft met dit product.

Over Bourjois Paris.

Al meer dan 150 jaar biedt Bourjois vrouwen onweerstaanbaar, speelse Parisienne beauty looks. Jarenlang onderscheidde het Franse merk zich door hun kleurvolle en klassieke positionering, de iconische ronde blushes en intens gepigmenteerde Rouge Edition Velvet lipsticks. Vandaag de dag is Bourjois een van de meest toonaangevende make-up merken wereldwijd. Bourjois staat voor hoge kwaliteit, luxe producten tegen een betaalbare prijs. De make-up van Bourjois biedt een onweerstaanbare, vrolijke en non-chalante uitstraling, net zoals de Parijse beauties waar het merk door geïnspireerd wordt. Iedereen kan een eigenzinnige, speelse Parijse beauty look creëren met Bourjois. Door middel van kwalitatieve make-up producten, is het uiteindelijke doel van Bourjois om het leven een vleugje vrolijker, leuker en speelser te maken. Omdat het leven vooral moet bestaan uit plezier, vooral als het op beauty neerkomt!

Bourjois Paris Compact Powder.

Ik kan direct bij het nader bekijken van het product al zien dat dit een hele gematteerde poeder is. Waar ik met mijn vette huid erg blij mee ben. Veel poeders werken niet of nauwelijks afdoende om mijn glimmende huid tegen te gaan. Rimmel Stay Matte is voor mij een goede, maar laten we nu eens nader bekijken wat Bourjois Paris met dit product precies te bieden heeft.

De verpakking ziet er met haar paars/roze tinten speels en uitnodigend uit. Wanneer je het palette open klapt zie je dat er van binnen ook een spiegeltje met een bijbehorend sponsje zit dat natuurlijk erg handig is voor de touch ups en zodoende ook erg geschikt is om mee te nemen in je tas. Dit poeder van Bourjois heeft zodoende al een streepje voor op mijn to-go poeder van Rimmel, want die heeft dat gemak helaas niet.

Dit poeder lijkt mij in de eerste instantie iets te donker voor mijn lichte huid. Ik heb natuurlijk één van de lichtste huidtypes out there, dus een geschikte poeder vinden dat samensmelt met mijn huid en geen masker gelaat achter laat is niet heel gemakkelijk I can tell ya!

Ik heb de kleur 72 Sable Rosé ontvangen om te testen. En na het aanbrengen op mijn huid merk ik gelijk dat dit de perfecte kleur is voor mijn teint. De poeder smelt zo genadeloos samen met mijn huid dat het erg lastig was om een duidelijke swatch foto voor jullie te maken, maar hieronder zie je dus het effect van nummer 72 Sable Rosé op mijn huid. Deze kleur is dus zeer geschikt voor de lichte huidtypes.

Deze poeder is zijdezacht en ontzettend matterend, dus voor iedereen met een gecombineerde/vette huid zeer geschikt. De dekking vind ik ook erg sterk, iets dat je niet snel tegenkomt met een poeder. Voordeel hiervan weer is dat je minder foundation aan hoeft te brengen.

Deze poeder trekt snel in de huid en voelt niet trekkerig en heeft eigenlijk een heel comfortabel gevoel op de huid. Bourjois Paris belooft met dit product dat het wel tot 8 uur lang blijft zitten, maar helaas is dat niet het geval. Deze poeder blijft wel lang zitten, maar je zult je gezicht gedurende de dag of tijdens je avondje uit wel een keer moeten bijwerken. Maar goed dat heeft eigenlijk iedere poeder wel. Ik ken geen enkele poeder, in al mijn jaren dat ik al make-up gebruikt waarbij je geen enkele keer hoeft bij te werken. Maar deze is zeker wel een topper op dit gebied door zijn sterke matterende dekking!

De Look.

Dit is de finishing look na het gebruik van de compact powder van Bourjois Paris. Mooi egaal, matterend en een prachtige dekking. Love it!

Conclusie.

Ik raad deze compact powder van Bourjois Paris zeker aan. Met poeders ben ik eigenlijk best veeleisend, net als met foundations, maar deze poeder kwam best als een hele verrassing want zo’n eentje heb ik al lang niet meer voorbij zien komen. Dus ben je op zoek naar een matte, goede dekkende, comfortabel voelende poeder, dan is deze van Bourjois Paris de poeder voor jou!

En deze compact powder koop je voor maar €6,99 bij Beautyinstyle.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *