Maybelline – Volum Express Mascara – Mega Plush

Vandaag heb ik weer een beauty review voor je. Heerlijk om weer nieuwe make-upjes uit te testen! Vandaag test ik The Mega Plush Volume Express mascara van Maybelline voor je. Ik ben altijd gretig om nieuwe mascara’s uit te proberen, so let’s get started!

Over Maybelline.

In 1915 richt T.L. Williams het familiebedrijf Maybelline Company op. Het bedrijf is vernoemd naar zijn zus Maybel, die voor het oorspronkelijke idee zorgt, om producten te gaan produceren en verkopen waarmee je makkelijk je wimpers donker kunt maken.

Geïnspireerd door de catwalk zorgt Maybelline dat vrouwen een statement kunnen maken en nieuwe looks kunnen ontdekken. Door innovatie en wetenschappelijke formules te combineren met de laatste trends op de catwalk kun jij elk moment van de dag stralen. Voor elk make-up product kun je terecht bij Maybelline.

Over het product.

Maybelline Volume Express The Mega Plush Mascara in de kleur very black. Maybelline The Mega Plush mascara zorgt voor enorme volle wimpers. De gepatenteerde flex-borstel geeft je wimpers flinke volume en houdt je wimpers ondanks dat enorm soepel. Met deze mascara bereik je heel eenvoudig het effect wat je wilt voor jouw wimpers. Door oogartsen getest en geschikt voor contactlensdragers.

Mijn eerste indruk.

Het eerste waarvan ik erg enthousiast word is dat deze mascara getest is door oogartsen en hij uitermate geschikt is voor contactlensdragers. Daar ik zelf ook lenzen draag, ervaar ik regelmatig dat mascara mijn ogen vreselijk kan irriteren. Ik voel de mascara als het ware “zitten”. Vreselijk irritant en soms heb ik aan het einde van de dag dan ook echt geïrriteerde waterige ogen. Dus ik was erg benieuwd hoe ik zou reageren op deze mascara.

Review.

Deze mascara heeft een groot borsteltje, maar je merkt tijdens het aanbrengen dat het inderdaad een flex-borsteltje is want hij pakt genadeloos ieder wimperhaartje mee zonder daar al teveel moeite voor te doen.

Ik merk dat je weinig mascara nodig bent om het gewenste volume effect te creëren. Ik gebruik zelf twee laagjes, tot ik merk dat ik tevreden ben. De mascara klontert niet tijdens het aanbrengen en de wimperhaartjes klitten ook niet aan elkaar. Dus hierover was ik heel erg enthousiast. 

En toen de test waar ik het meest nieuwsgierig naar was- en dat was hoe de mascara gedurende dag zou houden en of ik verschil merkte met andere mascara’s.

Ik moet zeggen dat deze mascara goed blijft zitten gedurende de dag en dat hij mijn gevoelige ogen iets minder irriteert dan andere mascara’s. Dus dit is zeker een mascara die ik qua volume en langdurigheid zou aanraden, maar hij is vooral erg goed voor mensen met gevoelige ogen. Maybelline scoort zeker met deze mascara!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *