Technic – Bronzing Eyeshadows – Bronze

Ik heb weer een nieuw make-up product mogen ontvangen en dat is het  Technic bronzing eyeshadow palette. Ik ben erg fan van de producten van Technic dus ik ben heel erg nieuwsgierig naar dit bronzing palette, laten we snel gaan beginnen!

Over Technic.

Technic Cosmetics is een budgetvriendelijk make up merk! Technic Makeup is niet alleen diervriendelijk, maar sommige producten zijn ook nog eens Vegan Friendly! Ondanks dat dit een budget make up merk is, zal je dit niet snel merken aan de kwaliteit van deze producten.

Over het product.

Technic Bronzing Baked Eyeshadows, een geweldig budget vriendelijk oogschaduw palette van Technic!

Wat een prachtig palette is dit toch! 6 geweldige baked eyeshadows. De tinten hebben een geweldig pigment en zijn bovendien makkelijk aan te brengen en te blenden.

Mijn eerste indruk.

Mijn eerste indruk was WAUW! Ik vond het palette alleen al om te zien prachtig. De kleuren zijn echt voor mij gemaakt want ik houd zoals sommigen misschien wel weten enorm van aardetinten.

Zonder dit palette getest te hebben weet ik al dat dit een favorietje gaat zijn!

Technic heeft zes verschillende baked eyeshadow palettes, namelijk in de kleuren:

  • Bronzing eyes – bruin en aardetinten
  • Boogie nights – rood, blauw, zilver en zwart
  • Treasure chest – goud, brons, rozé en zilver
  • Rolling in it – blauw en zilver
  • Rock chick – zilver, grijs, rozé en paars
  • Silverado – zilver, donker grijs en wit tinten.

Ik heb dus het bronzing palette ontvangen en ga deze dus in deze review testen.

Technic is een diervriendelijk cosmetica merk en dit palette is ook nog eens vegan!

In het palette zitten zes verschillende kleuren, allemaal bronzing aardetinten met een metallic shine. De kleuren zijn stuk voor stuk ontzettend gepigmenteerd, dus je bent vrij weinig product nodig, waardoor dit palette ook nog eens lang zal mee gaan, top!

De swatches.

Ik ben echt helemaal verliefd op de kleurstelling van dit palette, maar dat was je vast niet ontgaan.

De pigmentatie is zo top dat je met amper een aanraking van het product al een prachtige kleur kunt aanbrengen. Deze oogschaduw tinten zijn baked, dus dat houd in dat je ze met een natte kwast kunt aanbrengen voor een nog intenser resultaat, al vind ik dit persoonlijk zelf niet nodig omdat de kleuren van zichzelf al echt prachtig zijn.

De kleuren van palette zijn absoluut langhoudend want na een hele dag zit mijn oog look er nog net zo mooi op als toen ik het in de ochtend aanbracht!

De look.

Dit is een look die ik met het palette gemaakt heb. Omdat ik hier een normaal dagje had heb ik de intensiteit van de look redelijk naturel gehouden, maar met dit palette kun je werkelijk alle kanten op!

Love it! Zoals al voorspeld is dit palette een persoonlijke favoriet geworden!
Dit palette is te koop bij www.beautyinstyle.nl voor € 8,99!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *